Tab dig med den effektive slankekur

Dette er bogen til dig som gerne vil tabe dig, men som ikke vil være sulten og desperat hele tiden. På denne slankekur lærer du at spise bedre du får en god forståelse for hvordan din krop virker og bedst af alt, så sker dit vægttab uden du konstant er sulten. Dette er ikke en sultekur.

Køb bogen og kom i gang
Jeg vil bare sige tak!. Jeg synes denne kur (jeg har læst alle artikler) er super nem og jeg har slet ikke problemer med at overholde den. Jeg har tabt 5 kg stille og roligt over de sidste 3 uger. Så tak for en rigtig god slankekur. - Louise Jørgensen
Ikke nok med at jeg har tabt mig, men jeg har fået det bedre i hele kroppen. Jeg er ikke så sur mere og meget mere positiv, mit blodsukker er klippestabilt. Jeg kan mærke at jeg er et meget sundere menneske. - Gurli R.
Tusind tak for denne geniale kur. Jeg var lidt skeptisk i starten, da jeg ikke er så meget til bønner og linser, men nu kan jeg næsten ikke undvære dem til mine måltider. Jeg har været på din kur i snart 4 uger og jeg har tabt mig 7 kilo, så jeg er ovenud lykkelig og det samme er min mand.- Sandra J.
eprodukter.dk | Lindholmsvej 57 | 9400 Nørresundby | info@eprodukter.dk | Andre projekter